søndag den 7. april 2013

Modelo Especial


Købt på tilbud for 15 kr. i Fakta for 35,5 cl flaske.

Fra web:
Modelo Especial er Grupo Modelo næstmest populære øl-og de mest populære dåseøl-såvel som det tredje mest populære importerede mærke i USA. Det er en meget anderledes pilsnerøl, fuld af attitude og image.
I 2010 ændrede vi image. Grundlæggende har vi tilføjet datoen for dets oprettelse, 1925, Modelo Especial etiketten, vi redesignede de legendariske løver og vi ændrede stil på ordet "Especial". Det nye billede af Modelo Especial afspejler styrken af ​​løven, et symbol på Grupo Modelo, og stoltheden bag dens store kvalitet. Det erkender også sin 85 år historie, og en tradition for stor smag og krop.
Modelo Especial var det første mærke produceret af Grupo Modelo, i 1925, det år, hvor virksomheden blev grundlagt.
Svagt skum. Aroma af korn og malt. Mellem karboneret.

Smag af let bitter malt, fader langsomt ud uden ændring. Middel humlet, let bitter.

Tvillingerne fra Grupo Modelo på tilbud i Fakta

Meget lys International Lager i et lyst glas brygget i et solrigt land. Primære indtægtskilde er USA - fordommene tordner sig op, dette kan kan kun være et sødt, tyndt stads som amerikanerne kan hælde litervis i sig på en varm sommerdag. Joh, man kan (sandsynligvis) hælde litervis i sig på en varm sommerdag, den er letdrikkelig, uden kraftig malt- og humlesmag, men er heldigvis ikke så sød som frygtet. Den er en anelse bitter. Bryggen bliver dog aldrig mere end hvad fordommene siger - denne bryg er en tørstslukker i stegende hede og som sådan skal den drikkes - dermed også sagt, den passer ikke rigtig til danske forhold omkring 350 dage om året. Den ender på 3 glas - den er ikke så ringe som frygtet.

Bryggeri: Grupo Modelo (Corona)
Øltype: International Lager
Ingredienser: Vand, bygmalt, humle, gær, antioxidant (E300) og stabisator (E405)
ABV: 4,5 %


Ingen kommentarer:

Send en kommentar