tirsdag den 13. august 2013

Schöfferhofer Hefeweizen


Købt for 19,95 kr. hos Eurospar, Valby for 50 cl. flaske.

Bryggeriets beskrivelse:
Den klassiske prikken!
Schöfferhofer naturligt ufiltreret hvedeøl er den mest populære variant af den klassiske Schöfferhofer portefølge. Det har stadig en lille gærrest i flasken og smager derved let bitter, men meget frisk, frugtagtig og krydret. Men visuelt denne ufiltrerede hvedeøl har en masse at byde på. Den lyser gult og er derfor også en visuel nydelse.
Nyd en prikken - med Schöfferhofer Hefeweizen Naturtrüb!
Drikketemperatur: 8-10 grader
Hofbierbrauerei Schöfferhof fra Mainz fusionerede i 1921 til det, skal skulle blive Binding-Brauerei AG i Frankfurt am Main. Opkøbt i 1953 af Oetker Gruppen og er samlet i dag med årlig kapacitet på 13 mil. hl., Tysklands største bryggeri.

Mellem skum. Aroma af banan, hvede og citrus. Svagt karboneret, ufiltreret.

Smag af let tør og let bitter hvede og banan, fortsætter smagen ud med tørhed. Svagt humlet, neutral bitter, let tør.

Bliver absolut bedre ved de anbefalede 8-10 grader, ved køleskabstemperatur forekommer den ganske tør, hvilket lidt opvarmning bløder op for. Noget tørhed er der stadig at spore, dermed er malt-, hvede- og gærsmagen lidt mindre fyldig end blandt mange konkurrenter. Dermed lidt særpræget, hvis tørhed ikke alle weizen-elskere vil nyde. Ikke ekstrem tør og selvfølgelig opfriskende og tørstslukkende, omend den ikke falder i min smag. 3 glas!

Bryggeri: Binding-Brauerei (Oetker Group)
Øltype: Weizen
Ingredienser: Vand, bygmalt, hvedemalt, humle, gær
ABV: 5 %


Ingen kommentarer:

Send en kommentar