tirsdag den 1. december 2015

Wolf 7

Den kraftige skum hang ved i 15 minutter!
Købt for €1,16 hos Drankcenter Schotte, Waregem for 33 cl. flaske.

Brouwerij Wulf, tidl. Lupus, opstod da Peter Van der Borght i 2003 startede med at hjemmebrygge, med tre venner startede de i 2008 eget fantombryggeri. I 2009 blev første bryg lanceret, brygget af Microbrouwerij Achilles te Itegem, i 2010 tog de produktionen hjem til eget bryggeri i Aarschot. Wolf 7 og 8 brygges hos Het Anker. Der er en ambitiøs plan bag bryggeriet med tøjkollektion, cykeltøj, cykel, sponsor af cykelløb, samarbejde med værtshuse, kroer og oprettelse af seværdigheder, endda også eget trykt magasin!

Bryggeriets beskrivelse:
Gylden lys øl med et smuk fast, hvidt skum og en aroma af vanille, hvid peber og nogle frugtagtige dufte. Den vigtigste smagspalette er blid sød, cremet med etn moderat alkohol indtryk. Eftersmagen, på den anden side, er let bitter med smag af stenfrugter, især ferskner og nektariner. Kort sagt, en smagfuld og blid blonde med en behagelig karakter.
Meget kraftig, blivende skum. Aroma af vanilje, citrus, sød malt og frugt. Kraftig karboneret, ufiltreret.

Smag af let sød malt, går over i let citrus og frugt. Svagt humlet, let sød.

Den kraftige, vedhængende skum sørger automatisk for opvarmning af bryggen, i mellemtiden kan nyderen snuse til den søde vaniljeduft med undernoter af citrus. Igen i smagen dominerer vaniljen, gennem hele smagsforløbet i den let søde afdeling, dog med en bitterhed der lige forhindrer det ender i slik. Ganske korrekt blid, varm og letdrikkelig i den sødere afdeling med kun ganske svag aromahumle. Lidt for letbenet og simpel for mig. 4 glas!

Bryggeri: Brouwerij Wolf, brygget hos Het Anker
Øltype: Lys Stærk Belgisk Ale
Ingredienser: Vand, bygmalt, humle, gær
ABV: 7,4 %

Ingen kommentarer:

Send en kommentar