mandag den 10. april 2017

McGargles Cousin Rosie’s Pale Ale

Købt hos Otto Duborg, Harrislee for 60 kr for 4*33 cl. flaske.

Etableret november 2013 tæt på Celbridge af tre lokale venner med en passion for øl og alt irsk! Allerede et par år senere beskæftiger bryggeriet over 40 personer, der producerer over tyve øl herunder ti i McGargles serien.
Celbridge er berømt for sin lange og blomstrende tradition for brygning går tilbage til begyndelsen af ​​1700'erne. Byen bestod af store godser, som gav den vigtigste kilde til beskæftigelse for Celbridge og inden for hver af disse selvbærende godser var deres helt egen bryggeri!En af disse bryggerier blev startet af den dysfunktionelle familie McGargles, som dette bryggeri er opkaldt efter.



Bryggeriets beskrivelse:
Kusine Rosies Pale Ale balancerer den bitre citrus humle karakter med en blid malt krop med aroma af grapefrugt, appelsinskal og fyr. Alt dette er bakket op med en let krop af kiks, brød og ristede malte.
Mad Parring: Går fantastisk med tærter og engelsk ost.
Fra etiket:
Kusine Rosies Pale Ale balancerer perfekt den bitre citrus humle karakter med karameliseret palette opnået af Munich malt. En stærk humlet pale ale med afrundet afslutning Bare husk: Kusine Rosie drak den lang tid før det blev sejt.
Meget kraftigt, blivende skum. Aroma af fyrrenåle og citrus. Kraftigt karboneret, ufiltreret.

Smag af let bitter malt, går over i fyrrenåle, citrus, brød og frugt. Mellem humlet, let sød.

Pragtfuld aroma, en god, kraftig blanding af fyrrenåle og citrus der holder længe inden skummet har lagt sig - forventningens glæde stiger - og så lyder der bumpet af skuffelse. Smagen er virkelig en flad omgang, stadig samme noter fra aromaen, afsluttet med lidt brød og frugt fra gær. Ender lige lovlig sød i forholdet til de forventninger, aromaen gav. Godt begyndt er ikke altid vel udført. 3 store glas!
Bryggeri: Rye River Brewing Company
Øltype: Amerikansk Pale Ale
Ingredienser: Vand, bygmalt, humle, gær
ABV: 4,5 %

Ingen kommentarer:

Send en kommentar